Patronatele din retail, avertisment dur după decizia Guvernului: Decontarea şomajului tehnic după două luni va crea probleme serioase firmelor

„E important de subliniat faptul că principala noastră îngrijorare a fost sănătatea populaţiei şi a lucrătorilor comerciali din magazinele noastre, dar la fel de importantă este situaţia economică a industriei de retail, cel puţin cea nealimentară, care era şi continuă să fie într-o situaţie foarte proastă. Salutăm decizia autorităţilor, ne bucurăm că au reacţionat într-un timp aşa de scurt după solicitarea noastră, dar lucrurile sunt abia la început (…) Suntem dispuşi în continuare să prezentăm propunerile noastre. Suntem deschişi la dialog cu autorităţile şi sunt sigur că, aşa cum au găsit soluţii rapide pentru închiderea centrelor comerciale, se vor găsi soluţii rapide şi pentru celelalte probleme”, a spus Cosmin Savu Cristescu.

Citeşte restul articolului pe stiripesurse.ro


Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia.