APEL CĂTRE TOŢI REPREZENTANŢII CENTRELOR COMERCIALE ŞI RETAILERI

Pentru a sustine prezentul apel va rugam sa completati formularul de aici cu datele dvs. pentru a va putea include pe lista semnatarilor.

APEL către toți reprezentanții centrelor comerciale care neagă forța majoră, care facturează chirie, care execută garanții, care cer chirie de bază după reluarea activității; și către toți susținătorii lor în spațiul public: politicieni, avocați, lobby-iști, formatori de opinie:


LUMEA ÎNTREAGĂ VĂ URMĂREȘTE!

Observăm eforturile uriașe pe care le faceți pentru a nega orice informație sau argument care contravine narativului vostru. Înțelegem că dacă repetați un neadevăr sau o amenințare de suficente multe ori, ajungeți să strecurați îndoiala și teama chiar în inimile cele mai neînfricate.


Ne dăm seama că până și cei mai mari proprietari de centre comerciale sunt prizonierii bilanțurilor contabile anuale care determină evaluarea proprietăților, care la rândul lor determină valoarea companiei și care în ultimă instanță determină cotația la bursă a acțiunilor.

Cunoaștem riscul ce derivă din sfidarea comenzilor celor care vă conduc. Însă în contextul momentului istoric pe care îl trăim, ”am executat ordinele primite” sau „îmi făceam doar treaba” nu mai sunt niște scuze acceptabile

Lumea noastră este într-o stare critică! Industria noastră este în pragul colpasului!

Nu mai avem timp pentru jocuri de-a negocierea. E vremea angajamentelor! #PaxIndustria

Viitorul nostru este și viitorul tău. Viitorul companiei tale. Viitorul carierei tale.

Noi credem că ești un om bun! Aceasta este o pledoarie pentru omul din tine!

Împiedicarea unei înțelegeri de tip ”New Deal” asupra raporturilor de închiriere este o poziționare de partea greșită a istoriei. O alegere pe care, cu siguranță, vei trăi să o regreți, pe măsură ce efectele se vor propaga exponențial.

Nu există nimic, nici un miliardar, nici un politician, nici un avocat, nici un lobby-ist, nici un formator de opinie care să poată împiedica acest colaps în lanț al industriei. Doar tu!

A început! Dominoul s-a pus deja în mișcare. Tu de ce parte ești?

APEL către toți retailerii:

Dacă ceva este clar în acest moment, este faptul că nimeni nu vine să ne salveze.

NOI ÎNȘINE SUNTEM CEI PE CARE I-AM TOT AȘTEPTAT!

Forțe extrem de puternice au lucrat din greu pentru a ne despărți.

Dar rezistența, determinarea și inteligența noastră au fost grav subestimate.

Acum este momentul să lăsăm toate diferențele deoparte!

New Deal = zero chirie în perioada suspendării și chirie procentuală după redeschidere.

Nu deschidem magazinele decât dacă agreăm New Deal cu proprietarii!

Trebuie să stăm uniți!

Despărțiți vom eșua!

Fiți curajoși!

#NewDeal #ZeroChirie #Procent%sauFaliment #NuDeschidem!

Pentru a sustine prezentul apel va rugam sa completati formularul de aici cu datele dvs. pentru a va putea include pe lista semnatarilor.Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia.