Organizaţia Patronală a Retailerilor din România anunţă posibile proteste. ”Retailul nealimentar se află în pragul colapsului, multe companii riscă să se închidă definitiv şi se pot pierde zeci de mii de locuri de muncă”

”RoRetail a transmis în nenumărate rânduri către ministerele de resort, Guvern şi Parlament propunerile sale de activităţi eligibile pentru acordarea de granturi de capital de lucru şi/sau investiţii, activităţi afectate sever de starea de urgenţă şi alertă instituite ca urmare a crizei Covid-19. Ele nu au fost însă în final incluse în prevederile OUG 174/2020. Discuţiile şi consultările purtate cu autorităţile, în perioada de dinaintea alegerilor locale, s-au transformat din posibile măsuri menite să salveze locuri de muncă şi afaceri în simple promisiuni electorale. Drept urmare în perioada următoare va rezulta o puternică undă de şoc pentru întreaga industrie naţională de retail nealimentar”, spun reprezentanţii patronatului.

Citeşte restul articolului pe news.roConsimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia.